Hug dit brænde selv og kom i form

vægttab med proteinpulverAt hugge brænde har i mange år været en af de bedste måder at smide et par kilo på. Vi snakker ikke her det at bruge en halv time en gang om måneden ude i haven, men at gøre det 20-30 minutter hver eller hver anden dag, så vil du hurtigt opdage at du bliver mindre omkring maven og større omkring overarmen. Det er ikke uden grund at skovhuggere ofte er nogle ordenlige brød. Desværre ser vi flere og flere herhjemme i Danmark som vælger at købe billige træpiller eller briketter frem for selv at hugge deres brænde. Heldigvis for dem findes der jo også andre måder at komme i form på og få et varigt vægttab, vi ser her lidt nærmere på en af dem som kan være relevant for dig der ikke ønsker at leje skovhugger et par gange om ugen.

Er man ikke til masser af motion og den slags er der heldigvis også andre måder at komme i form på.

Der er efterhånden kommet utroligt mange forskellige slankekure frem på nettet. Alle sammen virker i følge forfatteren, og den ene virker bedre en den anden. En af de mest populære slankekure, som der er kommet frem herhjemme, og i resten af verden for den sags skyld, er den populære Paleo kur, eller stenalderkuren, som den også hedder. Den er baseret på, at man lever af mad, der ikke er forarbejdet på nogen måde, og som de også havde adgang til tilbage i stenalderen. Og der er da efterhånden også noget, der tyder på, at den virker, med al den hype den har fået igennem de sidste par år.

Men en af de metoder man kan bruge til at tabe sig med, og som jeg er begyndt at interessere mig for, er et proteinpulver vægttab. Det er egentlig utrolig basalt, og det kræver ikke særlig meget. Det eneste, som det kræver, er en bøtte proteinpulver og en ufattelig stor mængde selvdisciplin. Det gør et vægttab generelt, og man kommer aldrig særlig langt, hvis man ikke har hjertet med i sine handlinger. Og den eneste, som kan gøre noget for, at du får smidt kiloene, er dig selv. Andre kan motivere dig, men de kan ikke gøre arbejdet for dig.

Men jeg kan helt klart kun anbefale dig at gå i gang med et proteinpulver vægttab, hvis du har mod på at prøve en anderledes kur, og ikke gider at bruge så lang tid i køkkenet på at lave stenalderkost. Det tager en ufattelig lang tid at få lavet, og især hvis man skal lave en hel masse andre retter til resten af huset. Det er nemmest, hvis man kun har sig selv at skulle brødføde. Men hvis du har en håndfuld unger, som der også skal tages hånd om, så er det nemmere med et proteinpulver vægttab, hvor det kun kræver pulveret, og intet andet.

Helt basalt går det bare ud på, at du skal leve af proteinpulver shake. Du blander proteinpulveret op med væske, og så har du en shake, som du kan hælde i dig. Med en smag af kakao er det ikke slemt at drikke, bare rolig. Det kunne i hvert fald have været meget værre. Det drikker du så både til morgenmaden, til middagsmaden samt til aftensmaden. Eller rettere – du drikker det som morgenmad, middagsmad og aftensmad. For du skal ikke drikke det til noget. Mens du er i gang med dit proteinpulver vægttab, er det eneste, som du får ned, kun denne shake.

Så jeg håber, at du har mod på at give det en chance, hvis du gerne vil tabe dig på en nem og simpel måde. Og samtidig er det den nemmeste løsning for dig, som også har en hel familie at skulle tage sig af. Så kan du tage dig en shake, og samtidig have masser af overskud til at lave mad til resten af familien, hvis det er dig, der har den tjans. Jeg vil i hvert fald gerne ønske dig held og lykke med dit vægttab, og jeg håber, at du når dit mål. Skulle man selv få lyst at prøve at tabe sig på den måde kan du finde et større udvalg af protein og andre produkter uden vores kildehenvisning.

Er du til det mere naturlige kan det klart anbefales at du finder øksen frem og går en tur ud og hugger dit eget brænde.

Kilde: www.billigprotein.net info siden