Kløv ikke brænde når du har drukket

in Andet

oekse-alkoholtesterSå har der været et større uheld pga. kombinationen af en økse og brænde. En 38 årig mand fra Herning have drukket tæt det meste af dagen og da der hen imod aften begyndte at blive koldt besluttet han at nu skulle der brænde i ovnen. Problemet var bare at der var ikke mere brænde i huset, og så måtte man finde den store økse frem og ud og kløve det brænde der var uden for. Men men en 10-15 genstande i blodet kan det være svært altid at skildne et stykke træ fra et ben og efter 10 minutters arbejde måtte manden ringe 112 og pænt spørge efter en ambulance.

Dette kunne dog være undgået med en moderne alkoholtester. Alkoholtester (alkoholtest) kan nu købes i digital kvalitet på det danske marked på sider som f.eks. med24 der sælger flere typer af alkoholtester online til både virksomheder og til private. Se mere på hvad er en Alkohol tester.
Lige som med bil, burde det være lov om at man ikke må benytte visse typer af redskaber så som kædesave, økse og lign, hvis ens promille er over en hvis størrelse. Her kan man med fordel kunne benytte en alkoholtester til at se om man faktisk er i stand til at betjene disse typer af redskaber frem for blot at gætte. Der skal jo desværre ikke ret meget til før det går galt. Og med redskaber som kædesave, rundsave, økser m.m. er de ulykker som så sker næsten altid temmelig alvorlige. Derfor må rådet være at hvis man fryser og ikke har mere brænde i hjemmet, benyt venligst træbriketter i stedet hvis man har drukket, ellers brug en alkoholtester til at se om man er i stand til at finde øksen frem og bruge den ansvarsfuldt. Desværre ser vi rigtig mange af den type problemer i forbindelse med alkohol og netop derfor er der kommet så meget fokus på alkohol tester til private.

Husk derfor at sikkerheden er rigtig vigtig når der betjenes redskaber af denne type. En del af disse mange ulykker der sker med farlige redskaber kunne være undgået med det rigtige sikkerhedsudstyr eller hvis man have betjent dem udelukkende i ædru tilstand.

Next post: